AVISUDKLIP

9 Retssagers afslutning – Tekstilplejekrigen fik en vinder
Efter 5 år med 9 retssager faldt Classic by Detlef Kapteina’s utallige anslag mod firmaet TexCare endeligt helt til jorden, og Classic måtte indgå forlig om at betale en 6-cifret erstatning til TexCare, som krævet af Landsretten. Landsretten gav TexCare medhold i, at Classic ulovligt brød indgåede kontrakter, og som dommeren udtalte i retten: ”Det skal koste…”

Fagbladet ”Tøj” havde kort efter TexCare’s brud med Classic bragt en stort opsat artikel, som citerede Classic for en lang række påstande. ”Tøj” viderebragte helt ukritisk disse trods TexCare’s stærke protester.

Retssagen har nu klarlagt, at samtlige udtalelser fra Classic var løgnagtige, og tydeligvis fabrikeret for at tilrane sig TexCare’s kunder og goodwill.

TexCare har dog trivedes godt i modvind. Langt hovedparten som dir. Kjeld Bang siden TexCare’s spæde start i 1988 lærte at sælge Textilpleje har i dag valgt TexCare som leverandør, og dermed skabt grundlaget for at SoftWear er Danmarks mest kendte textilplejeserie med en stærk markedsprofil.

Endelig har Politimesteren i Randers anmodet Classic om: Citat:” at standse chikane mod Kjeld Bang og hans firma, og fremover at undlade at omtale Kjeld Bang og hans firma overfor Deres kunder, idet det nemt vil kunne føre til nye anmeldelser..”

Så TexCare er glad og stolt over at kunne fortælle om sin økonomiske og moralske sejr i Textilplejekrigen

 

UDKLIP FRA BRANCHENS FAGBLAD:

”Textilplejekrigen”  er nu slut
   Fem år og ni retssager har det taget at ende ”Textilplejekrigen”.

Der er nu sket et forlig mellem TexCare og Clasic, hvor Classic har indvilliget i at betale en sekscifret erstatning til TexCare.

Landsretten gav således TexCare medhold i, at Classic ulovligt brød indgåede kontrakter, og TexCare er tilkendt alle

rettigheder til både TexCare og SoftWear.

Samtidig klarlagde retssagerne, at en artikel som bladet ”TØJ” – trods TexCares stærke protester – bragte i forbindelse med ”Textilplejekrigen” indeholdt en lang række usande påstande omkring TexCare.