TexCare® BabyWash  –  0%  tilsætningsstoffer
TIL SIKKER VASK AF BABYTØJ

ER FULDSTÆNDIG FRI FOR TILSÆTNINGSSTOFFER SOM PARFUME, FARVE OG OPTISK HVIDT. DEN ER OMHYGGELIG UDVIKLET TIL AT MINDSKE RISIKO FOR IRRITERET BABYHUD OG AT ALLERGI OG OVERFØLSOMHED OPSTÅR.


MILJØ INFORMATION
De vaskeaktive stoffer er vegetabilsk baserede og er testet for fuldstændig biologisk nedbrydelighed ved screeningtest OECD 302 B. Resultatet af testen viser, at indholdsstofferne opnår placering i bedste kategori:“Let biologisk nedbrydelig”. Undlad at overdosere, den lave dosering belaster naturen mindst muligt.

ALLERGI OG OVERFØLSOMHED
TexCare BabyWash er fuldt deklareret for at forebygge Astma, Allergi og Overfølsomhed. Produktet er skabt for at være mest mulig skånsom mod dit barns hud.

Er sammensat af få og udvalgte stoffer for at mindske risikoen for at allergi og overfølsomhed opstår. Er ikke tilsat parfume, farvestoffer eller optisk hvidt.  I tvivlstilfælde anbefales det at vise lægen nedenstående varedeklaration.

I tilfælde af vanskelige pletter, som ikke forventes at forsvinde ved vask, anbefales det at kombinere BabyWash med TexCare® Pletfjerner, som tilsammen vil sikre at pletter forsvinder, samtidig med at tøjets farver bevares.

Grunden til at TexCare® BabyWash bevarer farverne på bomuldstøj er, at almindelige vaskemidler medfører, at fibrenes overflade flosser og bliver lodden.
Når lyset tilbagekastes fra en sådan lodden overflade, opfatter vore øjne farverne som grålige og falmede.

Hvis du udelukkende vasker i TexCare® BabyWash, vil fibrene ved hver vask få fjernet den flossede overflade, tøjet vil altid fremstå nyt med klare farver, og ikke mindst: Når fibrene er glatte bliver baby’s tøj særlig blødt, og skyllemiddel er overflødigt.

DOSERING
Ved både blødt, middelhårdt og hårdt vand.
Ved maskinvask bruges 2 spiseskefulde ( 20 ml.) pr maskinfuld tøj.
Vask ikke under 60°C som fjerner husstøvmider og de fleste bakterier.
Bør ikke anvendes sammen med andre vaskemidler. Brug ikke forvaskeprogram.

VAREDEKLARATION
15-30% anioniske tensider  <5% amfore tensider  5-15%Nonioniske tensider
Indeholder også: vand, natriumklorid, enzym.
Konserveringsmidler (phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid)

Made in Denmark.
Produktion og distribution
www.TexCare.dk
Viborgvej 9
8900 Randers
tlf: 86 43 43 11