Sådan virker TexCare Cottonwash

TexCare Cottonwash bevarer dit tøjs nye udseende og genskaber et nyt udseende på gamle klæder ved at fjerne fnuller og pilling.

1. BEVARER:
TexCare Cottonwash fjerner alle fremspringende fiberender fra stoffets overflade, og forhindrer dannelsen af pilling. Dette holder stoffets overflade glat, holder farverne klare og lyse, og hjælper til at forlænge det nye udseende af bomuldstøj. Forhindrer sort tøj bliver gråt. Bevarer farverne og farvekontrasten.

2. GENSKABER:
TexCare Cottonwash fjerner fnuller og pilling fra overfladen af gamle og slidte tekstiler, hvilket gør, at de ser nye ud igen.
Gendanner og bevarer stoffets oprindelige udseende, farve og blødhed.

3. GENSKABER OGSÅ TØJETS BLØDHED:
Tøjet bliver blødt, og skyllemiddel er overflødigt.

For at illustrere hvordan TexCare Cottonwash opretholder tøjets nye udseende, ses herunder i billedets venstre side et stykke af en sort interlock T Shirt, som er blevet vasket 24 gange ved 40 °C. Den ser meget forvasket ud…

Det forvaskede stof herunder er vasket 40 gange i et almindeligt vaskemiddel. Farven er tydelig forvasket. Bemærk hvordan fibrene er fyldt med ujævne flossede fremspring.

Her er den samme T-shirt, men nu er den vasket 24 gange i TexCare Cottonwash, og fibrene er fine og glatte, uden fremspringende fnuller:
Farven er flot igen.