Så meget genskabes mistede farver på bomuld,  viscose og modal:

Bomuldstøj kan blive gråt og fnugget i farverne efter kun nogle få vaske, TexCare® går til problemets rod ved at genskabe ødelagte fibre

Vask og brug forårsager hurtigt, at kulørt bomuld, hør eller viscose mister farvernes klarhed, bliver fnugget og ser gammelt ud. Illustrationerne viser hvorfor. Efterhånden som tøjet bliver brugt, vil tøjets fibre begynde at brække og danne spaltede ender på samme måde som vores hår. Disse fremstående mikrofibriller filtrer sammen og danner små fnug, som let fanger de små snavspartikler. Resultatet er, at tøjet begynder at se falmet og brugt ud, selv om det er ret nyt. TexCare® indeholder helt specifikke enzymer, der fjerner de mikrofibriller og fnug, som stikker frem på overfladen. Med fjernelsen af mikrofibrillerne forsvinder det fnuggede udseende, og farverne bliver klare og ser igen nye ud.
Grafen herunder viser resultatet af en testvask i både almindeligt vaskemiddel (det gælder også vask i såkaldte “Black” vaskemidler)

Gammelt, forvasket bomuldstøj får genskabt farvernes klarhed i løbet af nogle vaske. Testen viser en forbedring fra 2,4 til 0,6 på 20 vaske. Yderligere vaske med TexCare® genskaber bomuldsfarverne til nær deres oprindelige udseende. Til slut er bomuldstøjet – næsten – så godt som nyt i farve og blødhed.   Blødgørende effekt. En fnugget overflade gør tøjet hårdt og råt at føle på. Vask med TexCare® bevirker at bomuldstøj bliver blødt. Almindelige blødgøringsmidler har kun en forbigående blødgørende effekt, idet de giver fibrene en belægning, som forsvinder igen, men TexCare giver en blødhed, som varer ved.   TexCare® er ikke bare tøjvask – det er tøjpleje ! Tøj, som er vasket i TexCare® vil se bedre ud, og føles bedre end efter vask i almindelige vaskemidler. Den klassiske vasketeknologi skaber fnug, som er skyld i, at farverne falmer, og at tøjet bliver hårdt og råt. TexCare® fjerner fnugproblemer hvorved tøjet på én gang bliver rent og blødt, og farverne bevares.

24 vaske af nyt bomuldstøj:
Søjlen til venstre: Efter 24 gange vask i al. vaskemiddel forringes farverne med 86%
Søjlen til højre:     Efter 24 gange vask i TexCare Cottonwash® forringes farverne 16%.
Hvad vil du helst vaske i ?

farvetab-ved-24-vaske_xy

20 vaske i TexCare Cotonwash® af gammelt, forvasket bomuldstøj:

Efter 20 gange vask af ældre, forvasket bomuldstøj genskabes 82% af de oprindelige farver

farver-genskabt-ved-20-vaske_1