TexCare Webshop – verdens letteste måde at handle på, på verdens mest avancerede webshop.

Om os.
TexCare er grundlagt 1988, og producerer en række helt unikke produkter, der bevarer dit tøj langt bedre end hidtil set. TexCare har et forhandlernet af tøjbutikker, renserier og lædervareforretninger over hele Danmark.
Men bor du langt fra en forhandler, eller foretrækker du at købe i TexCare Webshop har du her denne nemme mulighed, så varerne bliver leveret til din dør eller til et afhentningssted du selv vælger blandt DAO eller PostDanmark – leveret hvis du er hjemme til at kvittere, eller til nærmeste pakkeudleveringssted.

TexCare Webshop er SSL sikret. SSL Krypterer datatrafikken mellem texcare.dk webshop og vores besøgende, sådan at ingen kan hacke kortinformationer eller andre følsomme oplysninger, som bliver indtastet på TexCare website. Dine oplysninger behandles sikkert og fortroligt, når du indtaster navn, adresse eller kortoplysninger på texcare.dk.
Secure Socket Layer (SSL) sikkerheds certifikat, beskytter brugers kommunikation mellem den server, der besøges af brugeren, og brugeres Internet browser.
Enhver hjemmeside og webshop hvorpå personlige oplysninger håndteres, skal ifølge lovgivning i Danmark sikre at disse oplysninger er beskyttet af et sikkerheds certifikat.

Ekspedition og forsendelse. Du modtager straks efter bestillingen en bekræftelse i din mailboks.
TexCare leverer varerne gratis, når du køber for 178 kr eller derover.
Ved køb under 178 kr betaler du 38 kr i porto med DAO og 48 kr med PostDanmark.
Du får løbende besked via mail eller SMS om, hvor din pakke er, og når og hvor din pakke kan afhentes.

Leveringstid. Vi leverer din ordre omgående. Normalt kommer pakken dagen efter, og max 2 dage. Det gælder også under Covid-19 krisen. Du bestemmer selv om pakken kommer til døren, etter til afhentning i nærmeste pakkeshop.

Restordre. Det sker næsten aldrig, men hvis en vare ikke er på lager, vil den blive sat i restordre til levering snarest muligt. Du vil i så fald blive kontaktet via e-mail med mulighed for at slette ordren i stedet for at afvente varens hjemkomst.

Priser. Alle priser på www.texcare.dk er i danske kroner og inklusiv inklusiv 25 % moms. Hvis indkøbet foretages af en virksomhed med gyldig CVR nr kan momsen naturligvis fratrækkes.

På TexCare Webshop kan du betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct, Maestro, PayPal samt MobilePay.

Kreditkort sikkerhed. Betaling med betalingskort i danske netbutikker er sikkert! TexCare er ydermere sikret med et SSL certifikat: 
Forbrugerrådet anbefaler, at man udelukkende benytter betalingskort på nettet, frem for bankoverførsel, da forbrugeren simpelthen er bedst beskyttet ved betaling med betalingskort.
Vi benytter os af PBS certificeret BetalingsGateway. Det betyder, at de data du sender, kan kun læses af PBS. Betalingsgatewayen er et elektronisk kasseapparat, som sørger for godkendelse af kort, og SSL krypteret overførelse af beløb. BetalingsGatewayen opfylder de sidste nye krav til sikkerhed, også udover selve transaktionen, såsom Firewall, virusbeskyttelse med mere. BetalingsGatewayen benytter 128 bit SSL kryptering af kort- og kontooplysninger og er i princippet ubrydelig. Da SSL 128 bit kryptering er den sidste nye sikkerhedsstandard kan dette medføre, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre en transaktion, hvis der bruges en ældre browser version.
Når du betaler med betalingskort online, hæfter du ikke for misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Beløbet for dit køb trækkes først, når det bestilte afsendes. Du vil altid modtage en ordrebekræftelse via e-mail og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Dankort Secured by Nets: Ved beløb over 450 kr. får du tilsendt en SMS-kode, som skal indtastes ved køb, med mindre du tidligere har udfyldt: ”Tilbagevendende kunde” på webshoppen – samme side hvor du normalt indsætter navn og adresse. Så husker vi dig, så du undgår at vente på SMS-kode og indsætte den i formularen. Det er altså kun nødvendigt første gang du køber TexCare.
Du kan se mere på info om Dankort Secured by Nets på dankort.dk.

Kontrolcifre
Kontrolcifrene er en trecifret kode, som bruges for at øge sikkerheden ved betaling med kort på internet samt via telefonen. Koden, som også kaldes CW-kode (Visa) eller CVC-kode (Mastercard/Eurocard), er trykt i signaturfeltet på bagsiden af dit kort. Koden bygger på en matematisk algoritme, som er baseret på kortnummeret og udløbsdato. Angives koden korrekt angiver det, at kortet er ægte.
TexCare gemmer ikke de oplysninger, du angiver for kontrolcifre. Hvis du vil vide mere om kontrolcifre, så spørg din bank eller kortudsteder.

Reklamationsret. TexCare yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens/produktets normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, hvor brugsanvisninger ikke er fulgt. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages efter kort tids brug af varen, normalt 14 dage / max 2 måneder skal meddeles TexCare skriftligt pr mail. Varen kan efterfølgende returneres til ombytning eller efter aftale evt. krediteres. I forbindelse med reklamationssager afholder TexCare returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved evt. beskadigede varer. Er varerne beskadiget under forsendelsen bedes reklamation rettes til PostDanmark. Er pakken synlig beskadiget skal reklamationen ske indenfor højst 2 dage, ved ikke synlig beskadigelse indenfor 7 dage efter modtagelse.

Manglende levering. Skulle det ske, at pakken ikke kommer frem til forventet tid, bedes du rette henvendelse til TexCare, som straks vil checke at varen er sendt rettidig herfra, og derefter til PostDanmark, hvis forsinkelsen er sket under transporten.

Klageret via ODR, som fra 9. januar 2017 er et nyt online klageorgan, skal gøre det nemmere for forbrugere, der handler på tværs af grænserne, at få behandlet en klage vedrørende et køb på nettet.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du først rette henvendelse til TexCare. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, på www.forbrug.dk.)
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Kontakt os. Du kan altid kontakte os ved at sende en mail til email@texcare.dk

Vore øvrige kontaktoplysninger er:
TexCare · Viborgvej 9 · DK-8920 Randers NV
Telefon: +45 86434311 / 40783900
CVR nr. 19512347

Beskyttelse af dine personlige oplysninger. De data som vi registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan læse mere på www.datatilsynet.dk

TexCare overlader ikke købers informationer til tredje part. Cookies er brugt på denne online shop til at holde styr på det købte , når der er valgt varer, samt til at gemme leverings adresse. Du kan endvidere vælge at modtage infomails fra TexCare.
Data indsamlet af denne site benyttes til:
a. Modtage og ekspedere ordrer
b. Administrere og forbedre sitet og servicen
c. Overvåge kundekonto status udover det krævede for individuelle indkøb
d. Kun at videregive information til tredjepart for levering af varer.

Fortrydelsesret. Fortryder du købet af en vare, kan den returneres. Hvis du inden 14 dage efter modtagelse af pakken skriftligt (mail/brev) sender en utvetydig besked til TexCare, at du har fortrudt handlen, kan du inden yderligere 14 dage returnere varen til vores ovennævnte adresse i samme stand og mængde som du modtog den. Du betaler selv for returforsendelsen. Hvis varen er taget i brug, eller fremstår værdiforringet ved returnering er TexCare berettiget til at fratrække det beløb fra varens oprindelige pris, som forringelsen vurderes til at udgøre. Køber bærer risikoen ved returnering, hvis varen ikke når frem i ubeskadigt stand.
Du skal vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig. Det vil sige du skal huske at skrive navn, adresse og telefonnummer, og oplyse din banks registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre pengene til dig. Når varen er modtaget retur og godkendt, krediterer vi varens pris.
Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under forsendelsen, ved returnering, bærer du risikoen for det.
Køber kan ikke udnytte sin fortrydelsesret ved alene at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer. Du skal samtidig afgive en skriftlig meddelelse om fortrydelse (mail eller brev)
Kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen til TexCare. Det betyder, at hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget undervejs, tilbagebetaler TexCare ikke købesummen, medmindre varen stadig har en salgsværdi.

Værneting. Enhver tvist, der involverer TexCare er underlagt dansk ret med retten i Randers, Danmark, som første retsinstans, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet. Dette gælder også salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

Køb i TexCare Webshop  – verdens letteste, hurtigste og sikreste måde at handle på.
Fejl kan ske, men de bliver altid rettet.

TexCare
Viborgvej 9
DK-8920 Randers NV
telefon: 86434311
email@texcare.dk
CVR NR.: 19512347