logo

TexCare’s grundlægger Kjeld Bang startede i 1988 med at tilbyde en serie textilpleje-produkter med helt specielle egenskaber.

Tøjbranchen har et naturligt ønske om, at det tøj, de sælger, får den bedste pleje og vask, så tøjets nye udseende bevares længst muligt, og give tilfredse kunder..
Hvert af seriens produkter har egenskaber, der ikke findes i andre vaskemidler: Cottonwash, der genskaber forvaskede farver, som bliver som nye igen. Woolwash som tilfører ulden en særlig blødhed – en Pletfjerner som ganske enkelt er Danmarks bedste, og som ikke berører ved farverne. Polywash SPORT fjerner ubehagelige lugte ved tøjet, herunder svedlugt, fordi vask – uanset vaskemiddel – ikke er i stand til at fjerne lugte.
Sidste skud på stammen er Cotton Boost som på bare 1 vask genskaber alle forvaskede farver, hvorefter man vasker i Cottonwash – en ALL DAY WASH, som bevarer de genfundne farver!

TexCare købes i tøjbutikker, renserier og på TexCare’s Webshop.

TexCare og miljøet

Alle TexCare’s produkter er sammensat med den allerhøjeste hensyntagen til miljøet.

Når du skyller vaskemidlerne ud efter brug passerer de et rensningsanlæg.

Ca. 1 time senere er over 95% nedbrudt til uskadelige stoffer, og resten forsvinder nogle timer senere.

Det betyder at TexCare Textilpleje har placering i bedste kategori: ” Let biologisk nedbrydelig” ifølge screeningtest OECD 302B.

Det er klart, at jo hurtigere et produkt nedbrydes, jo mindre påvirker det naturen negativt.

TexCare produkterne er uhyre koncentrerede. Også dét betyder, at naturen belastes mindst muligt, og samtidig kan forbrugeren glæde sig over små, lækre flasker, der ikke er tunge at slæbe hjem…

TexCare og overfølsomhed

TexCare er skabt for at være mest muligt skånsom mod dig og din hud.

TexCare er sammensat af få og nøje udvalgte stoffer for at mindske risikoen for, at allergi og overfølsomhed opstår, og indeholder ikke stoffer, der er kendte for at fremkalde allergi. Indholdet er nøje deklareret, så det er muligt at fortælle lægen, hvilke stoffer man vasker med. TexCare indeholder naturligvis ikke overflødige tilsætningsstoffer og er fri for parfume.

TexCare

TexCare’s flasker er med silketryk direkte på flaskerne. Det er langt den smukkeste måde at etikettere på, og den mest holdbare. Da en underleverandør stoppede, indkøbte TexCare i 2010 et komplet serigrafi-trykkeri, af flere årsager: Leveringstiden styrer vi så selv – kvaliteten styrer vi selv.
Da vi ikke selv trykker egne produkter hver eneste dag, tilbyder vi at udføre dette specialrundtryk for andre. Vi er specialister i tryk på vin- og ølglas samt  vin- og ølflasker – og alle andre flasker.
Se www.CarePrint.dk

kjeldGoddag, det er fra TexCare !

Den hilsen har alle danske tøjbutikker og renserier kendt siden 1988, hvor Kjeld Bang begyndte at lære butikkerne at sælge textilpleje