Boost vask

Kan du se det selv?

På bare én vask fornyer og genskaber TexCare® COTTON BOOST kulørerne.

Du vil blive virkelig forbavset og imponeret hvor flotte tøjets farver er blevet. Tøjet er næsten som nyt,

Du har på den måde gjort dit tøj bæredygtigt, fordi du nu får lyst til at bruge dit tøj længere, så du sparer masser af den CO2 som nyproduceret tøj afgiver

Smid max 2½ kg. gråligt, forvasket og kedeligt tøj i vaskemaskinen sammen med ½ flaske BOOST. Vælg 40°C og en ikke for hurtig vask. Du må gerne tørre tøjet efterfølgende i tørretumbler.

Husk at når tøjet næste gang skal vaskes, så er det vigtigt at du bruger TexCare Cottonwash. Der er jo ingen grund bruge et andet vaskemiddel, som ødelægge farverne igen. Cottonwash fra TexCare sørger for, at farverne bliver ved med at være flotte.

Vaskeresultatet vil variere, alt efter bomuldskvalitet, og hvor ødelagte farverne er. Hvis første resultat ikke er tilfredsstillende, kan du vask en gang til i CottonBOOST
For at undgå overdreven slitage, anbefaler vi  at du ikke at bruge BOOST hver gang du vasker. Kun når farverne ser medtagne og forvaskede ud.
Ellers vasker du til dagligt i TexCare Cottonwash.

HVORDAN VIRKER DEN
CottonBOOST opløser alle de små fiberender, som stikker ud fra overfladen på tøjets bomuldsfibre og tråde. Det er de fiberfnullere som gør, at farverne ser falmede ud.

Når BOOST  u der vasken har gjort fibrene fri for ”fnuller”, så får fibrene en blankere overflade, og farverne stråler klarere.
Du må gerne bruge tørretumbler: En tur i tørretumbleren ”blæser” evt, resterende fiberfnuller yderligere væk. Hvis du ikke bryder dig om at tumble, eller måske ikke har en tumbler, så er det ikke så vigtigt. Resultatet bliver stadig, at farverne er kommer igen, og desuden føles tøjet bagefter mere blødt, nyt og lækkert.

KLIK OG SE VASKETEST

Indeholder 50 ml
Rækker til 2 BOOST vaske, som genskaber farverne på dit tøj.