Boost vaskPå bare én vask fornyer og genskaber TexCare® COTTON BOOST kulørerne.postbil

Smid max 2½ kg. gråt, forvasket og kedeligt tøj i vaskemaskinen sammen med ½ flaske BOOST

Bemærk at det forvaskede er væk, og farven står klar, som da tøjet var nyt:

Du vasker blot på 40° og tumbler tøjet.

Husk at når tøjet vaskes fremover, så er det vigtigt at bruge TexCare Cottonwash. Der er jo ingen grund til igen at ødelægge farverne. Cottonwash fra TexCare sørger for, at farverne bliver ved med at være flotte.

Vaskeresultatet vil variere, alt efter bomuldskvalitet, og hvor ødelagte farverne er. Hvis første resultat ikke er tilfredsstillende, så vask igen med resten af flaskens indhold. For at undgå overdreven slitage, anbefaler vi  at du ikke at bruge denne løsning regelmæssigt. Kun når farverne ser medtagne og forvaskede ud.

CottonBOOST fjerner alle små fiberender, som stikker ud fra overfladen på tøjets bomuldsfibre og tråde. Det er fiberender (som opstår ved brug og vask af tøjet) som gør, at farverne ser triste og falmede ud.
Når BOOST  vasken har gjort fibrene fri for dette ”fnuller” som skylles bort i vaskevandet, får fibrne en mere blank overflade, og farverne stråler klarere.
Skal der bruges tørretumbler: En tur i tørretumbler ”blæser” evt, resterende fiberfnuller yderligere væk. Hvis du ikke bryder dig om at tumble, eller måske ikke har en tumbler, så er det ikke så vigtigt. Resultatet bliver stadig, at farverne ”kommer igen” og tøjet føles mere lækkert.

KLIK OG SE VASKETEST

Indeholder 50 ml
Rækker til to BOOST vaske, som vil genskabe farverne på dit tøj.